Saya Mahu Kurus

Gemuk? Gemuk air? Gendut? Boroi? Pear shape? Dobot? Gomok? Bob? Bambam...

Macam-macam lagi panggilan. Yang pastinya, semuanya berpunca cari lemak dan lemak tu pula datangnya dari pemakanan kita. Dan dari lemak tu jugalah yang membawa kepada pelbagai panggilan dan pelbagai penyakit yang bersarang di dalam badan kita. 

Segala makanan yang kita makan dari seawal 6 bulan (mungkin ada yang 2 bulan dah diberi makan mcm saya ni. Akibatnya Usus hampir bocor dan kesannya sangat-sangat menyiksakan. Kepada ibubapa diluar sana, tolonglah jaga usus anak anda. Akibat kecuaian anda akan menyiksa kehidupan anak anda. bukan saya nak salahkan orang tua yang beri saya makan seawal usia 2 bulan... mungkin lbh awal dari itu... tapi untuk peringatan kepada ibubapa semua) semuanya hanya untuk perut, tekak dan nafsu kita terutamanya. 

Akibatnya, perut bocor(macam saya), masalah obesiti(setiap 3 dewasa, 1 obese), penyakit seperti diabetis, darah tinggi, strok, jantung dan 1001 penyakit lagi yang disebabkan oleh pemakanan kita.

Untuk tubuh badan yang sihat dan tidak obese, kita perlukan makanan yang sihat(secara logiknya). Kalau kita nak lantai rumah kita sentiasa bersih, cantik, kita pasti tidak akan membawa lumpur ke dalam rumah kita. Betul tak? Samalah juga dengan perut dan badan kita. Jika kita nak badan kita sihat, isilah perut kita dengan makanan-makanan sihat. Secara semulajadinya perut kita akan bersih dan badan kita akan sihat.
SUDAH TERBUKTI :

Menurunkan berat badan dengan cara :
Memperbaharui sel
Memperbaiki sel 
Makanan untuk sel

Membekalkan nutrisi seimbang : 50 Nutrisi yang diperulukan badan 
Rendah kalori 

Memperbaiki masalah kesihatan dan masalah kulit 

Sangat sedap. Terdapat 5 perasa : Coklat, Strawberry, Capuccino, Vanilla dan Tropical fruit 

Tanpa perlu berlapar atau berpuasa. Masih boleh makan nasi dan tanpa senaman (kalau bersenam lagi cepat turun berat badan) 

Jaminan wang dikembalikan jika tidak berkesan

Disertakan Coach pemakanan sihat dan kesihatan badan anda

Berminat? Sila sms saya shikin 019-6691878


Antara Testimoni : Turun Berat Badan

Ini Coachee saya, orang yang mula2 menegur saya selepas saya makan herbalife. Katanya saya nampak berisi dan muka tidak lagi cengkung. Padahal saya dah turun 4kg lemak pada masa tu :) 
Disebabkan teguran dia, saya mula berkongsi kebaikan herbalife pada kawan-kawan dan saudara-mara


No comments:

Post a Comment